19:15

Onsala BK

Referat: Älvängens IK - Onsala BK

Fredagsmatch på en riktigt fin gräsplan och mycket publik, mycket bättre än så blir det inte.
Högsta växel från start och vi vaskar fram ett par riktigt saftiga chanser första tio minuterna, dessvärre missar vi dessa.
Vi trycker ändå in två mål innan första pausvilan och det var mycket i underkant, här borde matchen vara avgjord.
Andra perioden lyfter sig Onsala samtidigt som vi inte alls kommer upp i nivå, de reducerar till 2-1 genom ett fint självmål där vi lyckas ställa till det ordentligt på en defensiv hörna. I andra pausen känns det snöpligt att det fortfarande är match efter det fantastiska spelet i första perioden.
Vi enas om att baklängesmål inte finns på kartan, vi ska köra full fart framåt och hitta tillbaks till det fina spelet.
Första tio minuterna är det ställningskrig men sen kommer chanserna, vi sätter dit tre bollar till och vinner med 5-1.
Oerhört skönt att äntligen få vinna med lite marginal, det är tjejerna väl värda.
Roligt idag var att återgången till 4-4-2 blev oerhört lyckat, vi skapade mängder med chanser i matchen samtidigt som vi hade ett bra försvarsspel. Bra kombo.
En annan sak var att vi vann mängder med närkamper matchen igenom, riktigt glädjande att se att tjejerna anpassade sig efter domarens nivå.